Προφίλ

Κατά την πολυετή παρουσία μας στον κλάδο του Real Estate, τα χαρακτηριστικά που μας ορίζουν είναι ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, η διαφάνεια, η ευελιξία και o προσανατολισμός μας στην άρτια εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας.

 

Η Αθηναϊκή Κτηματομεσιτική είναι μεσιτικό γραφείο στην Αθήνα που ιδρύθηκε το 1990 και δραστηριοποιείται στον τομέα της αγοράς και πώλησης επαγγελματικών ακινήτων. Ο επαγγελματισμός και η προσκόλληση στην εξυπηρέτηση των αναγκών της αγοράς, οδήγησαν την Αθηναϊκή Κτηματομεσιτική σταθερά στη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της και την ανάληψη σημαντικών έργων υψηλών απαιτήσεων αλλά και ειδικών γνώσεων.

 

Η εμπειρία μας υποδεικνύει πως τόσο σε μία ευημερούσα όσο και σε μία δοκιμαζόμενη οικονομία, προσφέρονται σημαντικές ευκαιρίες στην αγορά ακινήτων εφόσον κάποιος έχει τα εργαλεία να τις αναδείξει και να τις αξιοποιήσει.

profile_new_image_inside

Παραδίδοντας αποτελέσματα με συνέπεια, διαφάνεια και ευελιξία, η Αθηναϊκή Κτηματομεσιτική αποτελεί αξιόπιστο συνεργάτη σε κάθε σας συναλλαγή.

 

Στόχος μας είναι να απαντήσουμε στις ανάγκες σας προτείνοντάς σας το κατάλληλο ακίνητο και προσφέροντάς σας ένα εύρος εξειδικευμένων υπηρεσιών όπως:

Στρατηγική

Η Αθηναϊκή Κτηματομεσιτική στοχεύει στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών της μέσω της παροχής ουσιαστικών και ποιοτικών υπηρεσιών Real Estate με συνέπεια, διαφάνεια και ταχύτητα. 

 

Υιοθετεί πολιτικές που εξυψώνουν την αξία της συνεργασίας και προάγουν την συνέπεια, την διαφάνεια  και την ταχύτητα. Εφαρμόζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ικανότητες και την εμπειρία των στελεχών της, στοχεύει στην άμεση διεκπεραίωση και στη σύναψη αμοιβαίως ικανοποιητικών συμφωνιών για την αγοραπωλησία των εμπορικών ακινήτων σας.

 

Σκοπός της Αθηναϊκής Κτηματομεσιτικής είναι η οικοδόμηση μακρόχρονων σχέσεων εμπιστοσύνης με πελάτες και συνεργάτες.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Το υψηλό ποσοστό αναθέσεων μέσω σύστασης και η επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία της Αθηναϊκής Κτηματομεσιτικής βασίζονται  στην Εμπιστοσύνη: Οι πελάτες που επιλέγουν το δικό μας κτηματομεσιτικό γραφείο, εξυπηρετούνται με ταχύτητα, συνέπεια και επαγγελματισμό και προτείνουν ανεπιφύλακτα την Αθηναϊκή Κτηματομεσιτική στον κύκλο τους.

 

Σας προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες που στοχεύουν στην ανάπτυξη και την προστασία της επένδυσής σας. Προσανατολίζουμε το αποτέλεσμα της ανάθεσης στην ικανοποίηση των δικών σας αναγκών στα πλαίσια της αγοράς  και όχι το αντίστροφο.